סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, ואפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט קליפת לימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 546 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטה עם אפונה הצמד, שום, גרידת לימון, ופלפל שחור (טבעוני), סלט ירקות עם אספרגוס, אפונה שלג, צנוניות, ויניגרט דיז'ון דבש, ו אפונה הצמד סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילה חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב שמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון, פטרוזיליה, בצלצלים יחד במיכל sealable קטן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר
2
מערבבים יחד ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
עבור הירקות: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת. הכן אמבט קרח. אפונה לבנה במים, רותחים עד ירוק בהיר רק רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים אפונה הצמד למים blanching ומבשלים עד ירוק בהיר רק במכרז, 1 עד 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
הוסף עצות אספרגוס (לא גבעולים) כדי מים blanching ומבשלים עד ירוק בהיר רק רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
הסר את כל הירקות מאמבט קרח והעברתם לסדין אפייה מצופה במגבת מטבח נקייה או מגבות נייר לייבוש. הניחו ירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
1
העברת גבעולי אספרגוס מים blanching ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
להעביר גבעולים חמים לצנצנת של בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית. התחל בלנדר במהירות איטית ולהגדיל בהדרגה גבוה. תערובת עד purée אספרגוס הוא חלק לחלוטין, הוספת כף או שתיים של מים blanching וגירוד למטה הצדדים לפי הצורך. פירה העונה לטעום עם מלח ופלפל ושמן זית יותר אם תרצה, ולאחר מכן להפריש להתקרר מעט. תשליך מים לבנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לביצים: בסיר גדול, להביא שלושה סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים חומץ ומתבלים במלח. להפחית את החום עד המים הוא רק בקושי רועד. לשבור ביצה אחת לקערה קטנה. מערבולת מים בסיר עם כף עץ, ואז בזהירות להנמיך ביצה לתוך המים. חזור על הפעולה עד שכל ארבע הביצים יהיו במים. מבשלים, מערבלים בעדינות את המים והופכים את הביצים מדי פעם, עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות ביצים ולהעביר לקערה מלאה במי ברז חמים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מחממים קנולה או שמן צמחי במחבת כבדה עם תחתית גדולה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף רמפות ולהפחית את החום בינוני. מבשלים, מערבבים ומתהפכים מדי פעם עד משחימים ומטוגנים קלות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים רמפות לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רמפות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
1
מורחים פירה אספרגוס לאורך תחתית של ארבע קערות רחבות, רדודות או צלחות. לזרוק את האפונה, אפונה שלג, אפונה ירוקה, ועצות אספרגוס עם 3/4 של ההלבשה בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים סלט באופן שווה בין ארבע הקערות. מעל כל סלט עם רמפות מוקפצות וביצה עלומה. כפית נשארת רוטב מעל הביצה ואת העונה הביצה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ביצה עלומה
טבעות פלפל אדום מתוק
ירוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
רמפות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה