סלט הסלק האהוב עליי
אם יש לך אבוקדו, עגבניות, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. וזה די טוב. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את הסלק לתוך קערה גדולה, טפטוף עם 1/4 כוס שמן זית, מלח, ופלפל שחור.
לפרוס 2 ריבועים גדולים של רדיד אלומיניום על משטח עבודה, ומניחים 3 סלק על מרכז כל גיליון. מקפלים את רדיד אלומיניום לתוך 2 מעטפות, איטום הסלק לתוך החבילות; מניחים את החבילות לתוך צלחת אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. בדוק רוך לאחר 1 שעה על ידי פירסינג סלק עם מזלג. פתח את נייר הכסף, ולאפשר סלק להתקרר עד שהם יכולים להיות מטופלים; לקלף, ופרוסה.
לפרוס את עלי התרד על מגש אטרקטיבי מלבני בצורת מנה.
מפזרים חתיכות של עגבניות ואבוקדו על עלי התרד, העליון עם בצל אדום קצוץ.
להניח את סלק חם פרוס מעל הסלט, העליון עם גבינת פטה מתפוררת.
לטאטא יחד חומץ בלסמי, 1/2 כוס שמן זית, וחרדל דיז ' ון עד חלקה; לשפוך על הסלט כדי לשרת.