קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

סלט כרובית איטלקי

סלט כרובית איטלקי
המתכון סלט כרובית איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 38 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 290 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זיתים מיובאים, צלפים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט כרובית קלוי איטלקי, כרובית ברוטב איטלקי וסלט ברוקולי, ו כרובית איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 מים אינץ (מלוחים אם תרצה) כדי רותחים בסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
תוסיף כרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 10 דקות או עד פריך-tender; ניקוז. מגניב בערך 20 דקות לטמפרטורת החדר.
4
מניחים כרובית על מגש הגשה. מסדרים זיתים, צלפים, פילה אנשובי וביצים סביב כרובית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מערבבים מרכיבים שנותרו; לשפוך על סלט.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.