סלט כרוב עוף ונענע עוטפת
עוטפת סלט כרוב עוף ונענע עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מיץ לימון, נענע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב עוף ונענע עוטפת, סלט כרוב עוטפת עוף, ו עוטפת סלט כרוב עוף.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לטגן 4 1/2 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף ללוח חיתוך, לחתוך לרצועות דקות.
מערבבים מיץ הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיף רצועות עוף, סלט כרוב, נענע, וצ ' ילה, זורק היטב למעיל. טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. לחלק את תערובת העוף באופן שווה בין טורטיות; להתגלגל.
חותכים כל טורטייה מגולגל במחצית לרוחב.