סלט לחם עוף
סלט לחם עוף דורש בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תוספת זו מכילה 1054 קלוריות , 59 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. תמורת 4.65 דולר למנה , מתכון זה מכסה 45% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם עגבניות, שעועית צפונית מעולה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 88% , וזה מעולה. נסו את סלט לחם עגבניות Heirloom , סלט לחם בסגנון טוסקני , וסלט עגבניות ולחם טוסקני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הלחם על תבנית אפייה. צולים בגובה 8-10 ס"מ מהאש במשך 2-3 דקות או עד להזהבה, תוך כדי הפיכה פעם אחת. מצננים על רשת.
חותכים את הלחם לחתיכות של 2.5 ס"מ.
בקערה גדולה, שלבו את הלחם, העוף, העגבניות, השעועית, המלפפון, הבזיליקום, המלח והפלפל.
מזלפים מעל ויניגרט; מערבבים לציפוי. מקררים למשך 30 דקות.