סלט נקניק-תרד מעושן
סלט נקניק-תרד מעושן הוא מנה עיקרית המגישה 4. תמורת 2.09 דולר למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . אם יש לכם נקניק, חרדל דבש, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: נקניק מעושן חריף ותרד מחבת , נקניק מעושן, מרק תרד ושעועית לבנה , ופורטבלו ממולא נקניק, תרד ומוצרלה מעושנת .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים ומערבבים נקניק על אש בינונית במשך 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה שעועית; לְהַפְרִישׁ.
מערבבים בקערה את היוגורט, החרדל והסירופ; לְהַפְרִישׁ. מחלקים תרד בין ארבע קערות או צלחות; מעל את תערובת הנקניקיות, המנגו והבצל.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלזה ביאנקי שרדונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-8 דולר.
![אלזה ביאנצ'י שרדונה]()
אלזה ביאנצ'י שרדונה
יש ניחוחות בהירים, בינוניים-עזים של לימון-דבש, אפרסקים ופירות טרופיים, מה שהופך את היין הזה לאטרקטיבי מיד. כניסה רכה ופריכות מהנה משלבים הנאה כאחד כאפריטיף והן כמלווה מושלם למנות קלילות יותר.