מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מעט עלים רקטיים, סלמון, פלפל קאיין, ועגבניות שרי. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט סלמון מעושן עם רוטב Bearnaise Dilled, סלט נורדי עם סלמון מעושן ורוטב לימון שמיר, ו סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן עם רוטב שמיר שמנת.
הוראות
1
מערבבים את בשר סרטנים עם מיונז ופלפל קאיין. תניח בצד. מערבבים את מיץ לימון ושמן יחד בקערה גדולה עם כמה תיבול.
מוסיפים את האנדיב, עגבניות שרי, אבוקדו ושאלוט לרוטב הלימון, זורקים היטב ועורמים על הצלחות. למעלה עם תערובת crabmeat, לפזר על עלי רקטות לשרת עם טוסט, אם אתה רוצה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון מעושן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.