לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט עדשים חם עם סלק קלוי וגבינת עיזים. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, גזר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עדשים חמות עם מנגולד נבול, סלק קלוי וגבינת עיזים, סלט עדשים חם עם גבינת עיזים, ו סלק קלוי סלט פיסטוק וגבינת עיזים.
הוראות
1
התחל על ידי צלייה סלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
1
קושרים יחד ענפי בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה וטימין בבד גבינה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
2
מניחים ציר עוף בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את העדשים, מתבלים במלח ופלפל, ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(הוציאו כבד וצוואר)
עדשים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים היטב וזורקים את שקית הגבינה של הארומטים.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
4
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת לכלי מרופד במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
7
מוסיפים את השום והגזר למחבת ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
מוסיפים למחבת את העדשים והבייקון המבושלים ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הטימין הקצוץ ו -1 כף חומץ שרי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עדשים מבושלות
חומץ שרי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
להרכבה מניחים את הפריזה בקערה גדולה, זורקים עם מחצית מהוויניגרט ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הסלק הקלוי סביב החלק החיצוני של 4 צלחות ארוחת ערב. מחלקים את הירוקים בין כל צלחת במרכז. מעל את הפריזה עם כמה מהעדשים החמות ומניחים פרוסה מגבינת העיזים מעל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גבינת עיזים
3 כפות ויניגרט ורמיוס
עדשים
אנדיב מתולתל
ירוק
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מזלפים כל סלט עם הוויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
11
מגישים עם פרוסות לחם צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
12
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מעיל סלק קלות בשמן. עוטפים סלק בנייר אלומיניום, מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור עד לבישול, כ-45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר למשך 10 דקות ואז מקלפים ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מקציפים יחד את החומץ, החרדל, הטימין והמלח והפלפל בקערה קטנה. מטפטפים לאט את השמן ומקציפים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה