סלט עדשים עם סלק ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט עדשים עם סלק ובייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 484 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם עדשים ירוקים, עירית, אנדיב בלגי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלט עדשים עם סלק, סלט עדשים עם סלק ורימון, ו סלט עדשים אדום עם פטאן וסלק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כשני שלישים של הבייקון לחתיכות 1/4 אינץ'; להפריש. לעטוף את הקורנית, עלה דפנה, פלפלים ושום בחתיכת גבינה; עניבה סגורה עם חוט מטבח.
שלב את צרור הגבינה, את בייקון הלוח הנותר, עדשים 1/2 מלח כפית בסיר בינוני לכסות עם מים קרים על ידי כ 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים עד העדשים רכים, על 25 דקות.
מסננים, משליכים את צרור הכותנה ובייקון; בואו להתקרר.
בינתיים, לבשל את הבייקון הקצוץ במחבת nonstick בינונית על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ופשוט פריך, על 10 דקות.
ניקוז על מגבות נייר; להפריש.
מקציפים את החרדל והחומץ בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified. לזרוק את הסלק עם כ 1 כף של ההלבשה בקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיף את החסה, עולש, שאלוט, פטרוזיליה, עירית ועדשים מוכן ובייקון לקערה עם ההלבשה; העונה עם 1/4 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל ולזרוק. מעל כל מנה עם סלק.