סלט עוף סיני פריך
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סלט עוף סיני פריך, סלט עוף סיני פריך עם צ'יפס וונטון, ו סלט כרוב נאפה סיני עם ציפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218°. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל. צלוי על מדף להגדיר בתבנית אפייה או צלייה מעוטרת עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם חזה165, 40 עד 45 דקות.
להסיר ולהשליך את העור ולאחר מכן לגרוס את הבשר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375F. ערום את עטיפות וונטון על קרש חיתוך וחתוך אותם לרצועות ברוחב 1/2 אינץ'. קו גיליון אפייה עם נייר לרסס קלות עם ספריי בישול. להפריד את הרצועות, להניח אותם על תבנית האפייה, ולערפל אותם קלות עם תרסיס הבישול.
מפזרים מעט מלח. כווץ כל רצועה כדי לתת לו צורה גלי, אם אתה רוצה.
אופים ב 191° עד הזהב, 7 עד 9 דקות. להפחית את חום התנור ל350.
מורחים את השקדים הפרוסים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד הזהב, 6 עד 8 דקות. להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. תכיני קערת מי קרח. מרתיחים את אפונה שלג רק עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 20 שניות.
מסננים ומעבירים למי הקרח כדי לעצור את הבישול.
שים את זרעי שומשום במחבת יבשה לנער או לערבב על חום בינוני עד חום זהוב בהיר, 3 עד 4 דקות.
הסר אותם מהמחבת החמה כדי למנוע overcooking. הפוך את הרוטב ולהרכיב את הסלט: בקערה בינונית, לשלב את החומץ, תמרי, רוטב צ 'ילה מתוק, שום, זנגביל, מלח, רוטב צ' ילה חם, ופלפל. בהדרגה לטאטא בשמני בוטנים ושומשום. בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב, רומיין, ואפונה שלג. בקערה אחרת, לזרוק את העוף בצל ירוק עם 1/4 כוס של ההלבשה.
מוסיפים את העוף לירוקים, ולאחר מכן מוסיפים את זרעי שומשום ושקדים. לזרוק עם מספיק של ההלבשה הנותרים מעיל היטב.
מקשטים כל מנה עם רצועות וונטון אפויות.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות