סלט פארו עם חצילים בגריל, עגבניות ובצל
סלט פארו עם חצילים בגריל, עגבניות ובצל הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: סלט פארו עם עגבניות וקישואים בגריל, סלט סטייק בגריל עם עגבניות וחצילים, ו סלט סטייק בגריל עם עגבניות וחצילים לשניים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מבשלים פארו בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים בלבד, כ -15 דקות.
מסננים היטב ומניחים בקערה גדולה.
גריל חום גבוה. בזמן שהפארו מתבשל מברישים את החצילים ופרוסות הבצל בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים 3 עד 4 דקות מכל צד או עד שהם רק מבושלים.
מוציאים מהגריל וחותכים לקוביות בגודל 1 אינץ'.
מוסיפים את החצילים והבצל לפארו יחד עם העגבניות והשמיר.
יוצקים חומץ שרי על תערובת הפארו ומערבבים לשילוב.
מקשטים בשמיר נוסף. הכי מוגש בטמפרטורת החדר.
מקציפים יחד את השאלוט, החומץ, החרדל, המלח, הפלפל והשמיר בקערה קטנה. מקציפים לאט את השמן עד לתחליב.