סלט פלאפל
סלט פלאפל הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 317 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. אם יש לך מיץ לימון, רוטב טחינה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פלאפל, איך לעשות פלאפל / פלאפל עם חומוס, פלאפל מלך פלאפל ושווארמה מ ' ניו יורק א לה קארט, ו סלט פלאפל.
הוראות
תהליך הראשון 10 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה, גירוד הצדדים לפי הצורך. טופס תערובת לתוך 12 (2 אינץ') קציצות על 1/2 אינץ ' עבה. מחפר קציצות בקמח, מתנער עודף.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
להוסיף 6 קציצות; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן וקציצות.
סדר חסה, מלפפון, עגבניות, בצל ירוק על צלחות הגשה. מנות ראשונות עם קציצות פלאפל.
טפטוף כל מנה עם רוטב טחינה.