קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

סלט פרח הבננה של נעמי דוגויד, בסגנון ראקין

סלט פרח הבננה של נעמי דוגויד, בסגנון ראקין
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, ו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה נמרצת. מכניסים את פרח הבננה, מכסים, ומבשלים ברתיחה חזקה עד מבושל דרך, על 15 דקות. בדוק על ידי פירסינג זה עם סכין: אם הסכין מחליק בקלות למרכז, זה נעשה. הרם מחוץ למים ולהניח בצד להתקרר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבינת שמנת מוקצפת עם עירית1/4 כוס גבינת שמנת מוקצפת עם עירית
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לקלף 2 או 3 של העלים החיצוניים של פרח הבננה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבינת שמנת מוקצפת עם עירית1/4 כוס גבינת שמנת מוקצפת עם עירית
3
חותכים את פרח הבננה ל 5 או 6 נתחים, מניחים במעבד מזון, ודופק מספר פעמים, רק עד שיש לך מסה קצוצה גס. הופכים לקערה, מוסיפים את הבוטנים, זרעי שומשום, רוטב דגים, מלח ושמן שאלוט וזורקים. טעם מלח ולהתאים במידת הצורך, ולאחר מכן להוסיף את בצלצלים מטוגנים ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבינת שמנת מוקצפת עם עירית1/4 כוס גבינת שמנת מוקצפת עם עירית
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום מולבןשום מולבן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מגישים בטמפרטורת החדר.