אם יש לך פריזי, אגוזי לוז, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט פריזי עם גבינה כחולה, בייקון ואגוזי לוז, סלט אגס ופריזי עם בייקון וגבינה כחולה, ו פריזה וסלט ענבים עם וריוס וגבינה כחולה.
מוסיפים את החומץ והגבינה הכחולה ומערבבים לשלב. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מלח, לציפוי זכוכית
5
מוסיף את הפריזי בעדינות לזרוק לשלב. אם קצת יותר שמן או חומץ יש צורך לעשות זאת במרווחים קטנים וטעם כמו שאתה הולך. הסלט צריך להיות מתובל היטב לבוש אבל לא רטוב. מחלקים את הסלט על 4 צלחות הגשה בודדות.