סלט קוב עם רוטב דרבי חום
המתכון סלט קוב עם רוטב דרבי חום מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 1046 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, חרדל דיז'ון, גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: בראון דרבי קוב סלט, בראון דרבי רוטב צרפתי מיושן, ו סלט הבית דרבי חום עם ויניגרט הדרים.
הוראות
קוצצים את כל הירוקים מאוד, מאוד בסדר (כמעט טחון).מסדרים בשורות בקערת סלט צוננת.
חותכים את העגבניות לשניים, זרע, וקוצצים בסדר גמור.בסדר קוביות ההודו, אבוקדו, ביצים ובייקון.סדר את כל המרכיבים, כולל הגבינה הכחולה, בשורות על פני החסה.
מפזרים עם עירית.נוכח ליד השולחן בצורה זו, ואז לזרוק עם הרוטב ברגע האחרון ומגישים בקערות סלט מקורר.
מערבבים את כל החומרים למעט שמן זית בבלנדר ומערבבים.לאט, עם המכונה פועלת, להוסיף את השמן להתמזג היטב.שמור בקירור.* הערה: מנה זו צריכה להישמר צונן, ומוגש כמו צונן ככל האפשר.