סלט קוסקוס קפרזה הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 288 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך מלח, קוסקוס פנינה, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: סלט קוסקוס קפרזה בכוסות עגבניות, קציצות עוף, קפרזה, שעועית ירוקה קוסקוס, ו Insalata caprese all ' americana (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי).
הוראות
1
מערבבים עגבניות, גבינת מוצרלה, שאלוט, שום, בזיליקום, חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה. מקררים למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מביאים את המים לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום, ומערבבים את הקוסקוס. לכסות ולתת לעמוד במשך 10 דקות; מוך עם מזלג. אפשר לקוסקוס להתקרר, ואז לזרוק בתערובת עגבניות.