סלט קציר סיציליאני
סלט קציר סיציליאני עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 389 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך מיץ לימון, צנוברים, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט סיציליאני, סלט סיציליאני, ו סלט אורזו סיציליאני.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים עליהם מים רותחים כדי לכסות.
בואו לעמוד עד שמנמן ורך, כ -10 דקות.
שים את הצימוקים, ענבים, משמשים, רוזמרין ובצל בקערה גדולה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים בשמן הזית. מתבלים במלח ופלפל.
להפריד את רדיקיו לעלים, שמירת הלב לשימוש אחר. קרע לחתיכות בגודל ביס ולהוסיף לתערובת פירות יבשים יחד עם התרד. לזרוק היטב. מחלקים בין 4 צלחות העליון עם prosciutto, אם שימוש. תפזר את הצנוברים למעלה.
טיגון רוזמרין על הענף מסיר מעט סבוני, טעם מר, כך שאתה יכול להשתמש יותר.
מחממים שמן 1 אינץ ' במחבת עמוק לטגן 350 מעלות F. עמוק מטגנים את רוזמרין במשך 30 שניות לנקז על מגבות נייר. הפשיטו את העלים מהגבעולים וריסקו את העלים במגבות הנייר כדי להסיר עודפי שמן. טחון ולאחסן במיכל נקי, אטום היטב. השתמש רוזמרין מטוגן לעשות מלח מתובל על ידי הוספת אותו לתערובת של פלפל שחור, גרידת לימון מיובש ומלח.