קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות63
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שעועית איטלקי עם אסקרול

סלט שעועית איטלקי עם אסקרול
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? סלט שעועית איטלקי עם אסקרול יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 236 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש, קליפת לימון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה מעולה. נסו איטלקי ברצינות: אסקרול וסלט אגוז עם רוטב אנשובי, Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), ו Escarole & לבן שעועית סלט עם Swordfish (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין סלט, לשלב הראשון 10 מרכיבים בקערה; כיסוי וצינה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להכין ויניגרט, לשלב את השמן ואת החומרים הנותרים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף לסלט; לזרוק היטב.