קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שעועית ירוקה פשוט

סלט שעועית ירוקה פשוט
סלט שעועית ירוקה פשוט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 1002 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם קטוע, גרגרי חיטה, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו סלט שעועית ירוקה פשוט, סלט שעועית ירוקה פשוטה עם רוטב לימון, ו סלט ירוק פשוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים סיר קטן על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. לאחר השמן חם, להסיר את המחבת מהחום ולהוסיף את גרגרי החיטה, ולאחר מכן להחזיר על החום.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים קמצוץ מלח ומאפשרים לגרגרים להרים כוסית.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את המים ומבשלים עד שהם מתחילים להתפרק, כ 45 דקות. תטעם. הם צריכים להיות לעיסים אבל מוצקים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
בינתיים, להביא סיר גדול מספיק כדי להחזיק כ 6 ליטרים של מים, לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים מלח עד טעם המים כמו מי ים מתונים. איך תדע? תטעם טיפת מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה, גדול מספיק כדי להחזיק את השעועית הירוקה, עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להוסיף כמה קוביות קרח וקו עם מסננת. מערבבים את השעועית הירוקה לאמבט הקרח כדי להעיר את כל השעועית הרפויה. מסננים ומוסיפים אותם למים רותחים. מבשלים את השעועית במשך 2 עד 3 דקות. השתמש בכף מחוררת או עכביש כדי להסיר אותם מהמים, להעביר אותם מיד לאותה אמבט קרח. אפשר להם לשבת באמבט הקרח לכמה דקות, מערבלים אותם בעדינות במים כדי להבטיח שכולם מתקררים במים הקרים.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
להעביר את השעועית הירוקה למגבת מטבח יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מעבירים אותם לקערת הגשה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בקערה בינונית, מקציפים יחד את שמן הזית, שרי וחומץ בלסמי. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
כאשר מוכן לשרת, להוסיף את גרגרי החיטה שעועית טפטוף עם ויניגרט. לזרוק לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אוכמניותאוכמניות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12
מגישים באופן מיידי.