קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תירס בגריל עם עגבניות שרי, ארוגולה וריקוטה סלטה

סלט תירס בגריל עם עגבניות שרי, ארוגולה וריקוטה סלטה
סלט תירס בגריל עם עגבניות שרי, ארוגולה & ריקוטה סלטה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 205 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך ארוגולה, חומץ יין לבן, סלטה ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Orecchiette עם עגבניות שרי, Marjoram, ו Ricotta Salata, סלט ארוגולה עם ריקוטה סלטה, ו סלט שומר, ארוגולה וריקוטה סלטה.

הוראות

1
מחממים גריל גז בינוני גבוה או להכין אש פחם בינוני חם.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
הסר את העלים העבים, החיצוניים של קליפת התירס. לקלף בחזרה את העלים הפנימיים, להיות זהיר להשאיר אותם מצורף קלח.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
הסר כמה שיותר משי התירס ככל האפשר ולאחר מכן לקפל את העלים הפנימיים בחזרה על התירס. זה בסדר אם כמה גרעינים להראות דרך פערים בעלים. ברגע שהאש חמה, לשים את התירס על הסורג, לכסות את הגריל, ולבשל, מרפרף לעתים קרובות, עד הקליפה הוא חרוך מאוד וכמה גרעינים הם השחמה ולהרגיש מבושל כאשר נלחץ עם ציפורן, 10 עד 15 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מערבבים את שאלוט, שמפניה או חומץ יין לבן, וחומץ שרי בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל ונותנים למקארט 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חומץ שריחומץ שרי
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להקציף בשמן. לטעום ולהתאים את התבלינים; להפריש. בינתיים, לשטוף ולייבש את ארוגולה. שים את זה בקערה, לכסות במגבת נייר לחה, ומקרר. לקלף את התירס ולנגב אותו היטב, לוודא שאין כתמים של קליפה חרוכה או משי תירס נצמדים אליו.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים את הגרעינים את קלח ולשים אותם בקערת סלט גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
חותכים כל עגבניית דובדבן לשניים מגזע לקצה ומניחים בצד (dont להכניס למקרר).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1
יוצקים חלק מהויניגרט על התירס וזורקים היטב. לזרוק בעדינות את ארוגולה ועגבניות, טפטוף עם ויניגרט הנותרים, ואת העונה עם קצת מלח ופלפל. להתפורר סלטה ריקוטה על הסלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1
גודל
2
בהתבסס על שמונה מנות, קלוריות
1
160, שומן
2
11, קלוריות שומן
1
100, שומן רווי
2
2, חלבון
3
4, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
270, כולסטרול
6
5, סיבים
7
צילום: צרפת רופנך
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
16, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן