קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט תירס עם קרוטוני טמאלה

סלט תירס עם קרוטוני טמאלה
סלט תירס עם קרוטוני טמאלה הוא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 477 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תירס, סוכר, חמאה וכוסברה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תרד עם קרוטוני לחם תירס , עוגות טמלה תירס מתוק וצ'ילי עם מילוי טמלה תירס .

הוראות

1
מניחים 2 כוסות תירס במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תערובת רוטב רוטב סלט חמאה1 כפית תערובת רוטב רוטב סלט חמאה
ציוד שתשתמש בו
6 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט6 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט
2
מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את מסה חרינה וקמח עד שנוצר בצק רך; מקפלים פנימה את התירס הנותר. בעזרת ידיים רטובות, מהדקים את הבצק לתבנית משומנת בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים בחום 400 במשך 20 דקות. מנקדים את הבצק ל-1-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
אופים 4-6 דקות יותר או עד להזהבה. חותכים מיד לאורך הקווים המנוקדים; מצננים בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב. בקערה גדולה מערבבים את התירס, העגבניות, הבצל, הג'יקמה, הכוסברה, מיץ הליים והג'לפנו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
JicamaJicama
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים לציפוי; מערבבים בעדינות פנימה אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
7
מפזרים גבינה וקרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מגישים מיד.

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדראבוקדו בשל, קלופים וקוביותאבוקדו בשל, קלופים וקוביות151חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך601 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול עגבניות חתוכות לקוביות וצ'ילי ירוק, סחוט היטביכול עגבניות חתוכות לקוביות וצ'ילי ירוק, סחוט היטב1אוראו ממולאים כפוליםפלפל צ'יפוטלה טחון ברוטב אדובופלפל צ'יפוטלה טחון ברוטב אדובו31חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה495חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'frozen corn, dividedfrozen corn, divided298חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות ענבים, קצוץעגבניות ענבים, קצוץ1פלפל חלפיניו, זרעי טחוןפלפל חלפיניו, זרעי טחון65חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קצוץ מקולף jicamaקצוץ מקולף jicama611 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות114חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)561 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1אוראו ממולאים כפוליםתערובת רוטב סלט חוות חמאהתערובת רוטב סלט חוות חמאה1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות84חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תערובת גבינה מקסיקנית גרוסהתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה67חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1kgsפחיות כל אחת) תירס לבן או נעליים, סחוטפחיות כל אחת) תירס לבן או נעליים, סחוט

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את Premonition Cellars פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.