סלט תירס עם קרוטוני טמאלה הוא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 477 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תירס, סוכר, חמאה וכוסברה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תרד עם קרוטוני לחם תירס , עוגות טמלה תירס מתוק וצ'ילי עם מילוי טמלה תירס .
6 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט
2
מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את מסה חרינה וקמח עד שנוצר בצק רך; מקפלים פנימה את התירס הנותר. בעזרת ידיים רטובות, מהדקים את הבצק לתבנית משומנת בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים בחום 400 במשך 20 דקות. מנקדים את הבצק ל-1-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
אופים 4-6 דקות יותר או עד להזהבה. חותכים מיד לאורך הקווים המנוקדים; מצננים בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב. בקערה גדולה מערבבים את התירס, העגבניות, הבצל, הג'יקמה, הכוסברה, מיץ הליים והג'לפנו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Jicama
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים לציפוי; מערבבים בעדינות פנימה אבוקדו.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את Premonition Cellars פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.