סלט תרד-אפונה עם שרימפס בגריל
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלט תרד-אפונה עם שרימפס בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך בצל, שן שום, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס בגריל וסלט תרד, ו קבב שרימפס בגריל עם סלט תרד כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה.
הוסף אפונה; לבשל 5 דקות או עד פריך-מכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
לפצל פיתה לתוך 2 סיבובים. מסדרים את סיבובים פיתה על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, וגריל במשך 1 דקה בכל צד או עד קלוי.
הסר מן הגריל, מגניב. לשבור פיתה לחתיכות 1 אינץ'.
שלב 1 כף שמן זית, 1 כפית קליפת לימון, מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בקערה גדולה.
להוסיף שרימפס; לזרוק מעיל. להשחיל את השרימפס על שיפודים 4 (12 אינץ'). מסדרים שיפודים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות בכל צד או עד תום.
שלב הנותרים 2 כפות שמן, נשאר 1/2 כפית קליפת לימון, נשאר 1/4 כפית פלפל, חומץ, מיץ, ושום בקערה גדולה.
להוסיף אפונה, בצל, מנטה, תרד; לזרוק מעיל. מסדרים כ 2 כוסות סלט על כל אחד 4 צלחות; לחלק פיתה שרימפס באופן שווה בין סלטים.
מפזרים כל מנה עם כ 1 כף גבינה.