קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות88
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט Antipasto כרוב חם

סלט Antipasto כרוב חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט Antipasto כרוב חם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קייל לתינוק, בצל, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה חם Antipasto, סלט כרוב בלסמי חם, ו סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. מסדרים את הבצל האדום, חצילים, פלפלים ועגבניות על תבנית אפייה; טפטוף עם 2 כפות שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. צלייה, פונה באמצע הדרך, עד הירקות רכים מעט חרוך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מערבבים את הכרוב ואת הרומיין בקערה גדולה עם הנותרים 1 כף שמן זית והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הירקות המטוגנים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1
מורחים את קוביות הלחם על אותה תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד להזהבה, הופכים פעם אחת, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מחלקים את הסלט בין קערות. למעלה עם soppressata, pecorino ו קרוטונים, טפטוף עם שמן זית לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קרוטוניםקרוטונים
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
צילום: כריסטופר טסטאני