סלמון אפוי עם כוסברה
סלמון אפוי עם כוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך כוסברה, מרגרינה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סלמון אפוי עם כוסברה-שמן שום, סלמון סיד כוסברה דבש אפוי בנייר כסף, ו סלמון עם כוסברה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°. קו מלבני פאן, 13x9x2 אינץ', עם רדיד אלומיניום; לרסס עם ספריי ספריי ספריי ספריי.
מערבבים חמאה, כוסברה וקליפת לימון. מכסים ומקררים חמאה בזמן הכנת דגים.
חותכים דגים ל 4 חתיכות הגשה.
מקום דגים, צד עור למטה, במחבת.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בזהירות להרים דגים מן העור עם פנקייק טרנר. מעל כל מנה של דגים עם קצת תערובת חמאה כוסברה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.