סלמון בגריל עם בייקון ותבלינים תירס
זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. . אם יש לכם עלי תרד, פלפל, תירס אוזנייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. עם כפית נסו סלמון בגריל עם תבלין תירס חרוך, סלמון בגריל עם תבלין תירס קלוי, ו סלמון בגריל עם תירס, עגבניות, ותבלינים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני (פחם רצוי) עבור חום גבוה ושמן קל באח.
מניחים בייקון במחבת מעל חום בינוני ומבשלים עד השחמה פריך, 8 עד 10 דקות.
חותכים גרעינים מאוזני תירס לקערה גדולה באמצעות סכין חדה המוחזקת בזווית של 45 מעלות. לגרד את הקורים עם החלק האחורי של הסכין לתוך הקערה כדי לקבל את המיצים.
מערבבים חלקים לבנים וירוקים בהירים של בצל ירוק לתוך בייקון ומוסיפים פלפל אדום; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתחילים להיות רכים, בערך 2 דקות. מערבבים תירס לתוך תערובת בייקון ולתת תירס רק לחמם דרך. מתבלים במלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, כמה צמרות בצל ירוק קצוץ, שמן זית וחומץ אורז. כבה את החום תחת התענגות.
מורחים שמן צמחי על שני הצדדים של פילה סלמון ודגים העונה עם מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
מבשלים על גריל שחומם מראש עד שהדגים מראים סימני גריל טובים, פתיתי הבשר בקלות, והדגים עדיין מעט ורודים במרכז, כ -5 דקות לכל צד. סדק שנפתח בבשר הסלמון כפי שאתה מבשל ייתן לך לראות איך נעשה הסלמון הוא באמצע.
מחלקים עלי תרד על 2 צלחות ומעל כל אחד עם פילה סלמון וחצי מתענג בייקון.
מפזרים על כמה צמרות בצל ירוק לקישוט.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.