סלמון בגריל עם מלפפון שמנת-סלט שמיר
סלמון בגריל עם סלט מלפפון-שמיר שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, בצל, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון בגריל לימון שמיר עם סלט מלפפון, פילה סלמון בגריל עם רוטב שמיר מלפפון, ו גריל Veggie Gyros עם רוטב שמיר מלפפון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את המלפפון לשניים ולאחר מכן פורסים כל חצי לאורך האמצע. השתמש בקצה של כפית כדי לגרוף את הזרעים במרכז.
חותכים כל חצי לפרוסות דקות ומניחים במסננת יחד עם פרוסות הבצל האדום. לזרוק עם מלח ולתת לשבת בכיור לפחות 30 דקות, עד שהמים מתנקזים out.In בינתיים, להפוך את הרוטב: לשלב את שמנת חמוצה, מיונז, חומץ יין לבן, שמיר, שום, סוכר ופלפל שחור בקערה בינונית ומערבבים היטב.כאשר המלפפונים והבצל מוכנים, לשחרר את כל המים העודפים על ידי הקשה על המסננת על בסיס הכיור, ולאחר מכן להשתמש בצרור גדול של מגבות נייר לטפוח הירקות יבש.
הוסף את ההלבשה וזרוק היטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.מחממים את הגריל לחום גבוה. נקה את מתלה הגריל, ולאחר מכן מברשת קלות עם שמן. סגור את המכסה ותן לחזור לטמפרטורה. לשפשף את הסלמון עם שמן זית ועונה בנדיבות עם מלח כשר (כ 1 כפית) ופלפל.
מניחים את הצד העור פילה למטה גריל עד חום זהוב מעט חרוך, 4-5 דקות (להתנגד לדחף להציץ או להעיף מוקדם; כאשר פילה הם צרוב יפה בצד הראשון, הם צריכים לשחרר בקלות). הפכו את הפילה והמשיכו לצלות עד לסיום, 2-3 דקות.
תן מגניב מעט, להסיר את העור אם תרצה, ומגישים עם סלט מלפפון קר שמיר נערם מעל או לצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.