קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סלמון בגריל עם מלפפון שמנת-סלט שמיר

סלמון בגריל עם מלפפון שמנת-סלט שמיר
סלמון בגריל עם סלט מלפפון-שמיר שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, בצל, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון בגריל לימון שמיר עם סלט מלפפון, פילה סלמון בגריל עם רוטב שמיר מלפפון, ו גריל Veggie Gyros עם רוטב שמיר מלפפון שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את המלפפון לשניים ולאחר מכן פורסים כל חצי לאורך האמצע. השתמש בקצה של כפית כדי לגרוף את הזרעים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
חותכים כל חצי לפרוסות דקות ומניחים במסננת יחד עם פרוסות הבצל האדום. לזרוק עם מלח ולתת לשבת בכיור לפחות 30 דקות, עד שהמים מתנקזים out.In בינתיים, להפוך את הרוטב: לשלב את שמנת חמוצה, מיונז, חומץ יין לבן, שמיר, שום, סוכר ופלפל שחור בקערה בינונית ומערבבים היטב.כאשר המלפפונים והבצל מוכנים, לשחרר את כל המים העודפים על ידי הקשה על המסננת על בסיס הכיור, ולאחר מכן להשתמש בצרור גדול של מגבות נייר לטפוח הירקות יבש.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף את ההלבשה וזרוק היטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.מחממים את הגריל לחום גבוה. נקה את מתלה הגריל, ולאחר מכן מברשת קלות עם שמן. סגור את המכסה ותן לחזור לטמפרטורה. לשפשף את הסלמון עם שמן זית ועונה בנדיבות עם מלח כשר (כ 1 כפית) ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מניחים את הצד העור פילה למטה גריל עד חום זהוב מעט חרוך, 4-5 דקות (להתנגד לדחף להציץ או להעיף מוקדם; כאשר פילה הם צרוב יפה בצד הראשון, הם צריכים לשחרר בקלות). הפכו את הפילה והמשיכו לצלות עד לסיום, 2-3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
תן מגניב מעט, להסיר את העור אם תרצה, ומגישים עם סלט מלפפון קר שמיר נערם מעל או לצד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.