סלמון גרבלקס
המתכון סלמון Gravlax יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 726 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אקוויט, אקוויט, אקוויט וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון Gravlax, כיצד להפוך סלמון Gravlax, ו Gravlax של סלמון מלך פראי (מתכונים דומים).
הוראות
קל קל טעם גרגירי פלפל וזרעי שומר במחבת יבשה מעל חום בינוני עד ארומטי, 1 דקה.
העברת מרגמה עם עלי טוחנים דק.
מערבבים פלפל, שומר, מלח וסוכרים יחד בקערה בינונית. לשפשף דגים בכל רחבי עם התבלינים.
קו תבנית אפייה ארוכה או מגש מעוטר בניילון נצמד.
מניחים חצי מהספריגים שמיר וחצי בריכות שומר על עטיפת פלסטיק. סדר סלמון, צד עור למטה על שמיר.
מפזרים את אקוויט על סלמון. למעלה עם שאריות שמיר ושומר.
מכסים בניילון נצמד נוסף, אוטמים את הדגים.
מניחים מחבת כבדה או מגש על דגים. לשקול את פאן עם פחיות או בקבוקים. מקררים למשך 2-3 ימים.
כדי לשרת, להסיר דגים מהמקרר.
יוצקים את מיצים שנאספו ולנגב את מי מלח עודף ושמיר. פרוסה באלכסון מפינה אחת של הסלמון לכיוון מרכז הפילה.
כדי לשרת, מקפלים פרוסת סלמון על לחם צרפתי או בריוש קלוי. למרוח עם כפית של חרדל שמיר דבש ומקשטים עם sprig שמיר.
להקציף חרדל, חומץ וקוניאק יחד בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן כדי emulsify. מערבבים בשמיר, פלפל ומלח.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.