קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות43
מגזין

סלמון טריאקי חריף

סלמון טריאקי חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון טריאקי חריף. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מירין, שומשום, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מתכונים דומים: טריאקי מקרל עם סלט מלפפון חריף, סלמון צלוי חריף, ו סלמון טריאקי.

הוראות

1
בסיר גדול, מוסיפים את המירין, רוטב סויה, מיץ ליים וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
שלב היטב להפעיל חום בינוני.
3
ברגע שהרוטב מתחיל להתבשל, מוסיפים את פילה הסלמון עם הצד הבשר מורדם על הרוטב. לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
לסובב את הפילה לצדדים כל 5 דקות עד הדג מבושל במשך 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
הסר פילה סלמון על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
6
מוסיפים בצל ירוק ושומשום לרוטב ומבשלים עוד 5 דקות. הרוטב צריך להיות מעובה עד עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מגישים סלמון על כל צלחת טפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מגישים עם אורז לבן וברוקולי קלוי לארוחה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.