סלמון מאודה עם סלק, צנוברים וצימוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מאודה עם Chard, צנוברים, וצימוקים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. גשו לסופר וקנו עשבי תיבול כגון פטרוזיליה, מלח ופלפל, סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, ו Chard שוויצרי עם צנוברים וצימוקים.
הוראות
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בחלק התחתון של שני סירים מצויד להכניס ספינת קיטור. מתבלים את פילה הסלמון בנדיבות במלח ופלפל.
הנח את עשבי התיבול המעורב בתחתית הסל קיטור ולסדר את הפילה על גבי זה. מכסה את הסיר ואדים עד הסלמון רק מתחיל להתקלף, כעשר דקות.
כאשר הסלמון מבושל באמצע הדרך, להוסיף את chard (או כרוב) לסיר השני. קיטור עד מכרז, על 5 דקות.
מפזרים מלח וזורקים היטב לשלב.
מחלקים את הכרוב בין ארבע צלחות, ולאחר מכן להעביר את הפילה על גבי.
מקשטים עם צנוברים וצימוקים, ומטפטפים את כל המנה בשמן זית.
מגישים עם מלח ים לפי הצורך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.