סלמון מזוגג מייפל-סויה
סלמון מזוגג מייפל סויה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 2250 קלוריות, 237 גר' של חלבון, ו 97g של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סירופ מייפל, חמאה, לוח ארז לא מטופל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. . וזה טוב. עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, סלמון מזוגג מייפל-סויה, ו סלמון מזוגג מייפל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
משרים את קרש הארז במים במשך 2 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
מניחים את קרש הארז על פני הסורג של הגריל כפי שהוא מתחמם.
מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל, ומניחים על פלנק הארז החם כלפי מטה. סגור את המכסה על הגריל, וקצף יחד את סירופ המייפל, רוטב סויה, חמאה, מיץ ליים, וגרידת ליים. למרוח את הסלמון עם זיגוג, ולהמשיך לבשל עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, על 10 דקות בסך הכל.
מגישים את הסלמון מעוטר עירית טרייה קצוצה ופלחי לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.