קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סלמון סטרוגנוף

סלמון סטרוגנוף
אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, סלמון, גבינת קוטג'וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סטרוגנוף, סטרוגנוף, ו כמעט סטרוגנוף.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את האטריות, הסלמון, הפטריות והפימינטוס. בקערה גדולה נוספת, לשלב את גבינת קוטג', שמנת חמוצה, מיונז, בצל, שום, רוטב ווסטרשייר ומלח; מוסיפים לתערובת אטריות. מערבבים פנימה גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מעבירים ל -2 קילו משומן. תבנית אפייה. זורקים פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל הקדירה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד שהם מבעבעים וזהובים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סטולץ אורגני פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
סטולץ אורגני פינו נואר
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.