קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות67
מגזין

סלמון עלום בנייר כסף עם שמיר ומיונז אבוקדו

סלמון עלום בנייר כסף עם שמיר ומיונז אבוקדו
סלמון עלום רדיד עם שמיר & אבוקדו מאיו דורש כ 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 10 . מנה אחת מכילה 755 קלוריות, 71 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. אם יש לך חבילה שמיר, אבוקדו, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. מתכונים דומים: סלמון עלום מנייר עם הרבי מאיו, סלמון שמיר לימון בנייר כסף, ו סלמון מבושל קל עם שמיר.

הוראות

1
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הסלמון על גיליון גדול של נייר רחב משומן (זה ימנע ממנו דבק מאוחר יותר).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
שים את הבצל, עלי המפרץ וחצי מהשמיר בחלל הגוף, כפית על היין, מתבלים במלח ופלפל שחור, ואז באופן רופף להביא את הסכל סביב הסלמון ולאטום היטב כדי להפוך חבילה. להרים על מגש אפייה, ואז לאפות במשך 2 שעות. קח מהתנור, ואז להשאיר להתקרר במשך כ 10 דקות, עדיין בחבילה שלה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
בינתיים, לגרגר את הבשר מן האבוקדו (עם בלנדר יד או מעבד מזון) עם מיונז, מיץ לימון, גרידה ותבלינים. עצה לקערה. קוצצים את השמיר שנותר, מערבבים עם המלפפון, ולאחר מכן להעביר לקערה הגשה. צ ' יל עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לפתוח את הסלמון, ואז להסיר את העור והסנפירים. באופן אישי, אני לא לוקח את העור מתחתית הדג אם אני מגיש את הסלמון חם, כפי שאתה מסתכן לשבור את הדגים כפי שאתה הופך אותו. הוא חזק יותר כאשר הוא קר, כך במקרה זה להסיר את העור משני הצדדים. אתה יכול להשאיר את הראש על או להמריא בשלב זה. בזהירות להרים על מגש, ואז לקשט עם גרגיר הנחלים, מלפפון, פלחי לימון ושמיר, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
כדי לשרת, להסיר את הדגים פילה עבה. כאשר כל הדגים הלכו מן הפילה העליון, להסיר את הבצל ואת טעם עשבי תיבול, למשוך את העצמות, ולאחר מכן להסיר חלקים של פילה התחתון, עוזב את העור מאחור. לאכול עם מיונז אבוקדו, חם חמאתי תפוחי אדמה חדשים, וסלטים או שעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.