סלמון פימנטון
סלמון פימנטון הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 343 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פפריקה, חומץ שרי, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זה הובא לך על ידי Food52. עם כפית ציון של 89% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ריזוטו פימנטון, תבשיל בקלה עם פימנטון וצ'וריסו, ו אגוזים מתובלים עם פימנטון.
הוראות
מחממים את הגריל ומתבלים אותו עם שמן או שמן זית ספריי
בדוק את הסלמון עבור עצמות סיכה (אתה יכול למשוך אותם עם צבת)לשפשף אותו עם שמן זית ומפזרים קמצוץ של pimenton ומלח ים
בינתיים, קוצצים את עשבי התיבול הטריים, מערבבים את שארית הפימנטון עם 3 ק " ג שמן זית וחומץ שרי, עשבי תיבול, ועוד קמצוץ של מלח ים
גריל את צד עור הסלמון למטה עד רק מבושל דרך
הסר מהגריל ומגיש עם הרוטב לשפוך על הדגים
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.