סלמון צלוי במחבת עם כרוב ו Raita צנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. גשו לסופר וקנו יוגורט יווני שמן, צנוניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון צלוי במחבת עם כרוב ו Raita צנון, אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי, ו Raita צנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לסחוט נוזלי עודף מן דייקון ומלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
צנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים עם יוגורט, מיץ לימון, מנטה, קאיין בקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל. תניח את טרייטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
חום 1 כף שמן בסיר כבד גדול חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים שום ומבשלים, מערבביםבהחלט, רק עד ריחני, על1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים ירקות כרוב לסיר, reducheat נמוך, לכסות, ומבשלים, tossingoccasionally, עד מכרז, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
בינתיים, חום 1 שמן כף גדולמחבת חסינה מעל חום בינוני. דג-ים עם מלח ופלפל; מבשלים את העור בצד עד שהעור פריך, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
Transferto תנור (לא להפוך דגים); צלי עד opaquein במרכז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים צנוניות וחומץ לקולרדגרינס; מתבלים במלח ופלפלתוס לשלב. מחלקים ירקות, סלמון, ו raita שמורות בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.