קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סלמי קינוח שוקולד

סלמי קינוח שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סלמי קינוח שוקולד. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביסקוטי ארוך, קפה, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו סלמי שוקולד, סלמי שוקולד, ו סניקרס שוקולד סלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את השקדים, האגוזים והביסקוטי המרוסק בשכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד האגוזים קלויים קלות, 6 עד 8 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שים את החמאה והשוקולד בקערה בינונית חסינת חום ומניח את הקערה על מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים עד השוקולד נמס ואת התערובת חלקה, על 6 דקות. מערבבים את הקפה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השקדים, האגוזים, חתיכות ביסקוטי וגלידת תפוז, ומערבבים עד בשילוב. מכסים את הקערה ומקררים עד מוצק אבל עובש, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ביסקוטיביסקוטי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחלקים את תערובת השוקולד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
מניחים חצי מהתערובת במרכז חתיכה באורך 18 אינץ ' של ניילון נצמד. באמצעות מרית, ליצור את התערובת לתוך יומן, על 7 אינץ 'ארוך 2 אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מגלגלים את בול העץ בפלסטיק ומסובבים את הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
להתגלגל הלוך ושוב על משטח עבודה כמה פעמים כדי להפוך את בול העץ עגול שווה. חזור עם תערובת השוקולד הנותרת. מקררים את היומנים עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מורחים את הסוכר ' ממתקים על צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
הסר את עטיפת הפלסטיק מהיומנים, ואז לגלגל אותם בסוכר עד מצופה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת משם את הסוכר העודף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
תן ליומנים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך את יומני לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' לשרת.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
13
הערה של קוק: הקינוח יכול להיות קפוא עד 1 חודש. הפשרה בטמפרטורת החדר במשך 25 דקות לפני חיתוך.