המתכון צ'ילי סלסה לבישול איטי מוכן בסביבות 8 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, רוטב עגבניות, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: סלסה צ'ילי לבישול איטי, צ'ילי סלסה ביפי מבושל איטי, ו צ'ילי בישול איטי קל עם סלסה אבוקדו.
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בבישול איטי של 3 עד 4 ליטר, מערבבים תערובת בקר ומרכיבים שנותרו מלבד שעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
4
מערבבים בשעועית. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 5 דקות יותר או עד שעועית הם חמים. למעלה עם גבינה ובצל.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Casteller קאווה ברוט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.