סלסה צ'ילי לבישול איטי
המתכון צ'ילי סלסה לבישול איטי מוכן בסביבות 8 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, רוטב עגבניות, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: סלסה צ'ילי לבישול איטי, צ'ילי סלסה ביפי מבושל איטי, ו צ'ילי בישול איטי קל עם סלסה אבוקדו.
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
בבישול איטי של 3 עד 4 ליטר, מערבבים תערובת בקר ומרכיבים שנותרו מלבד שעועית.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
מערבבים בשעועית. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 5 דקות יותר או עד שעועית הם חמים. למעלה עם גבינה ובצל.