קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

סלק גראטן עם פונטינה ואגוזי מלך

סלק גראטן עם פונטינה ואגוזי מלך
סלק גראטן עם פונטינה & אגוזי מלך עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלק גראטן עם פונטינה ואגוזי מלך, פונטינה עם אגסים ואגוזים, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה אפייה 8 אינץ dish.In קערה גדולה, לשלב את הסלק ושמן זית ולזרוק בעדינות למעיל. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הגבינה והקורנית. מסדרים בערך רבע מהסלק בתחתית המנה המוכנה, חופפים אותם מעט מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים בערך רבע מתערובת הגבינה והקורנית על הסלק ומתבלים קלות במלח ופלפל. חזור לעשות 3 שכבות נוספות, מפזרים את השכבה האחרונה של גבינת הערווה עם קצת יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
טפטף את השמנת על פני השטח ומפזרים אגוזי מלך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
4
אופים עד הסלק הם מכרז האגוזים משחימים יפה, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את gratin מהתנור ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®