קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סלק ריקוטה ניוקי

סלק ריקוטה ניוקי
סלק ריקוטה ניוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח ופלפל, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. נסו עלי סלק וסלט ריקוטה, סלק צהוב גבינת ריקוטה, ו סלק שלי ריקוטה מיני Millefeuilles עם רוטב כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות. לשפשף סלק, לקצץ צמרות ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
טפטוף 2 כפיות שמן זית מעל ומפזרים עם מרווה, מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום וצולים בתנור במשך 40 דקות, או עד שהסלק רך וסכין מוסיף בקלות. אפשר להתקרר במשך 20 דקות. השתמש במגבת נייר או בידיים שלך להחליק את העור החיצוני ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הוסף את הסלק למעבד מזון ותהליך עד smooth.In קערה בינונית מוסיפים 1 1/2 כוסות מחית סלק, גבינת ריקוטה, גבינת מנצ ' גו, ביצה, מלח ו-2 כוסות קמח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לערבב יהיה לשלב.
5
מוסיפים עוד קמח עד שהבצק רך ורק מעט דביק. אפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. מחלקים ל 8 חתיכות ואבק קלות את הקצוות לחתוך עם קמח כדי למנוע דבק.הכינו תבנית אפייה מקומטת מקומטת בנדיבות לניוקי שנוצר. תניח בצד. קמח לוח גדול בנדיבות ושימוש בידיים שלך לעשות חבל ארוך את רוחב האצבע עם פיסת הבצק הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
חותכים לחתיכות 1 אינץ ' וקל לזרוק עם קמח כדי מעיל את הקצוות לחתוך. השתמש במזלג או לוח ניוקי כדי ליצור את הניוקי, על ידי הצבת חתיכת הבצק על הקוצים של המזלג ושימוש האגודל שלך כדי לגרור אותו בעדינות במורד המזלג. זה צריך להתכרבל קצת כפי שהוא יורד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
7
מוסיפים את תבנית האפייה המוכנה וחוזרים עם הבצק הנותר. הערה: אין לערום את הניוקי, או שהם ידבקו זה לזה. זה עשוי לדרוש 2 גליונות אפייה rimmed.קבל סיר גדול של מים רותחים ומלח. במחבת סאוט גדולה, מוסיפים את 3 כפות חמאה ומרווה והופכים לחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הוסף את 1/3 של ניוקי למים רותחים (או פחות בהתאם לגודל הסיר שלך) ולאפשר להם לבשל עד שהם צפים. השתמש עכביש או כף מחוררת כדי להסיר את הניוקי מהחלק העליון של המים ולהוסיף למחבת חמאה/מרווה סאוט. חזור עם ניוקי הנותרים. לזרוק בקלילות מעיל עם החמאה ומגישים על מגש מחומם עם גבינת machego יותר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר