סלק ריקוטה ניוקי
סלק ריקוטה ניוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח ופלפל, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. נסו עלי סלק וסלט ריקוטה, סלק צהוב גבינת ריקוטה, ו סלק שלי ריקוטה מיני Millefeuilles עם רוטב כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. לשפשף סלק, לקצץ צמרות ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף.
טפטוף 2 כפיות שמן זית מעל ומפזרים עם מרווה, מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום וצולים בתנור במשך 40 דקות, או עד שהסלק רך וסכין מוסיף בקלות. אפשר להתקרר במשך 20 דקות. השתמש במגבת נייר או בידיים שלך להחליק את העור החיצוני ולהשליך.
הוסף את הסלק למעבד מזון ותהליך עד smooth.In קערה בינונית מוסיפים 1 1/2 כוסות מחית סלק, גבינת ריקוטה, גבינת מנצ ' גו, ביצה, מלח ו-2 כוסות קמח.
מוסיפים עוד קמח עד שהבצק רך ורק מעט דביק. אפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. מחלקים ל 8 חתיכות ואבק קלות את הקצוות לחתוך עם קמח כדי למנוע דבק.הכינו תבנית אפייה מקומטת מקומטת בנדיבות לניוקי שנוצר. תניח בצד. קמח לוח גדול בנדיבות ושימוש בידיים שלך לעשות חבל ארוך את רוחב האצבע עם פיסת הבצק הראשונה.
חותכים לחתיכות 1 אינץ ' וקל לזרוק עם קמח כדי מעיל את הקצוות לחתוך. השתמש במזלג או לוח ניוקי כדי ליצור את הניוקי, על ידי הצבת חתיכת הבצק על הקוצים של המזלג ושימוש האגודל שלך כדי לגרור אותו בעדינות במורד המזלג. זה צריך להתכרבל קצת כפי שהוא יורד.
מוסיפים את תבנית האפייה המוכנה וחוזרים עם הבצק הנותר. הערה: אין לערום את הניוקי, או שהם ידבקו זה לזה. זה עשוי לדרוש 2 גליונות אפייה rimmed.קבל סיר גדול של מים רותחים ומלח. במחבת סאוט גדולה, מוסיפים את 3 כפות חמאה ומרווה והופכים לחום בינוני-נמוך.
הוסף את 1/3 של ניוקי למים רותחים (או פחות בהתאם לגודל הסיר שלך) ולאפשר להם לבשל עד שהם צפים. השתמש עכביש או כף מחוררת כדי להסיר את הניוקי מהחלק העליון של המים ולהוסיף למחבת חמאה/מרווה סאוט. חזור עם ניוקי הנותרים. לזרוק בקלילות מעיל עם החמאה ומגישים על מגש מחומם עם גבינת machego יותר.