קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סלק ריקוטה ניוקי

סלק ריקוטה ניוקי
סלק ריקוטה ניוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח ופלפל, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. נסו עלי סלק וסלט ריקוטה, סלק צהוב גבינת ריקוטה, ו סלק שלי ריקוטה מיני Millefeuilles עם רוטב כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות. לשפשף סלק, לקצץ צמרות ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
טפטוף 2 כפיות שמן זית מעל ומפזרים עם מרווה, מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום וצולים בתנור במשך 40 דקות, או עד שהסלק רך וסכין מוסיף בקלות. אפשר להתקרר במשך 20 דקות. השתמש במגבת נייר או בידיים שלך להחליק את העור החיצוני ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הוסף את הסלק למעבד מזון ותהליך עד smooth.In קערה בינונית מוסיפים 1 1/2 כוסות מחית סלק, גבינת ריקוטה, גבינת מנצ ' גו, ביצה, מלח ו-2 כוסות קמח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לערבב יהיה לשלב.
5
מוסיפים עוד קמח עד שהבצק רך ורק מעט דביק. אפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. מחלקים ל 8 חתיכות ואבק קלות את הקצוות לחתוך עם קמח כדי למנוע דבק.הכינו תבנית אפייה מקומטת מקומטת בנדיבות לניוקי שנוצר. תניח בצד. קמח לוח גדול בנדיבות ושימוש בידיים שלך לעשות חבל ארוך את רוחב האצבע עם פיסת הבצק הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
חותכים לחתיכות 1 אינץ ' וקל לזרוק עם קמח כדי מעיל את הקצוות לחתוך. השתמש במזלג או לוח ניוקי כדי ליצור את הניוקי, על ידי הצבת חתיכת הבצק על הקוצים של המזלג ושימוש האגודל שלך כדי לגרור אותו בעדינות במורד המזלג. זה צריך להתכרבל קצת כפי שהוא יורד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
מוסיפים את תבנית האפייה המוכנה וחוזרים עם הבצק הנותר. הערה: אין לערום את הניוקי, או שהם ידבקו זה לזה. זה עשוי לדרוש 2 גליונות אפייה rimmed.קבל סיר גדול של מים רותחים ומלח. במחבת סאוט גדולה, מוסיפים את 3 כפות חמאה ומרווה והופכים לחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הוסף את 1/3 של ניוקי למים רותחים (או פחות בהתאם לגודל הסיר שלך) ולאפשר להם לבשל עד שהם צפים. השתמש עכביש או כף מחוררת כדי להסיר את הניוקי מהחלק העליון של המים ולהוסיף למחבת חמאה/מרווה סאוט. חזור עם ניוקי הנותרים. לזרוק בקלילות מעיל עם החמאה ומגישים על מגש מחומם עם גבינת machego יותר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט