סנאפר אדום בפצה Acqua
אם יש לכם פלפל, ספגטי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Sea Bass all ' Acqua Pazza, דניס ים במים מטורפים (Oratan all ' acqua pazza), ו Acqua Pazza (דגים מבושלים מרק עגבניות שום) (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את השום, ומטופח במשך 1 דקה, או עד השחמה. להפחית את החום בינוני.
מוסיפים את הבצל, ומטוגנים במשך 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, 1 כפית מלח, פלפל אדום מרוסק ופלפל שחור. מבשלים 8 דקות (מועכים חלקית את העגבניות במזלג לאחר 5 דקות).
יוצקים את היין ואת כוס מים 1, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה נמוכה.
מניחים את הפילה, צדי העור למעלה, על גבי תערובת העגבניות. מכסים ומבשלים 15 דקות, או רק עד הדג הוא אטום ומבושל דרך (לא להפוך או לשבור את הפילה).
בעוד הדג מבשל, להביא סיר מים לרתיחה.
מוסיפים 1 כפית מלח וספגטי. להחזיר מים לרתיחה, ומבשלים את הפסטה 5 דקות, או עד אל דנטה.
הסר את הדג מהמחבת עם מרית מחוררת, ולהעביר מגש חם. כסה וחמם. מביאים את תערובת העגבניות לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים 5 דקות. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 קערות פסטה, ומעל כל חלק עם פילה.
מפזרים כל מנה עם פטרוזיליה, ומקשטים עם טריז לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס