סנאפר יווני עם אורזו וארטישוק
עם כפית נסו סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון, סנאפר מצופה עגבניות עם ארטישוק וזיתים, ו סנאפר פאן-גריל עם סלט פסטה Orzo (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל orzo במים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה; לנקז ולשמור חם.
מפזרים תיבול יווני על שני הצדדים של פילה דגים.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף דגים; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד כמעט נעשה.
מוסיפים לבבות ארטישוק ו-5 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 5 עד 7 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
כף orzo לתוך צלחת הגשה, העליון עם סנאפר ארטישוק.
מפזרים באופן שווה עם פטה וזיתים.
המקרה ליין: קרלוס קיינץ הוא הבעלים ומנהל את הביסטרו הלטיני Dulces בסיאטל, וושינגטון, יחד עם אשתו, השף ג ' ולי גררו. "סוג אחד של יין עלה מיד על הדעת להתאים את טעמי הדר במתכון זה. נאוטילוס סוביניון בלאן ($1
הוא מאוד עדין ניו זילנד לבן שמראה פירות הדר שלה על החיך, עדיין מסיים יבש עם כמות טובה של חומציות כדי להשלים את פטה ו Kalamatas."
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.