סנדוויץ ' עם לחם ונקניקיות
סנדוויץ ' עם נקניקייה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1195 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אספרגוס ספירס, ביצים, נקניקיות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בראנץ ' נקניק, תבשיל בראנץ ' עם נקניקיות, ו בראנץ נקניקיות & Applesauce קרפים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור אספרגוס: מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צולים את האספרגוס עד רך אבל לא חום, על 10 דקות. תניח בצד.
לטאטא את קרם פרש, עירית, חרדל, פטרוזיליה ומיץ לימון בקערה עד incorporated.
עבור הכריך לבנות: לחמם את לחם הנקניק של סבתא קיי במחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מעבירים את הלחם לצלחת ומניחים כמה אספרגוס למעלה.
מוסיף את שמן קנולה לאותו מחבת ומטגנים את הביצים בצד שטוף שמש, מכסה עם קערה לבשל באופן שווה.
מניחים כל ביצה על גבי האספרגוס ומגישים בצד של רוטב עשבי הדר. תן ביס לסבתא שלך ומקווה שהיא תאשר.
מחממים התנור ל 340 מעלות F.
מוסיפים את שמן הזית למחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה ומבשלים את הנקניקיות עד חום, 12 עד 15 דקות. לקרר את הנקניק, להעביר לקערה עם כפית מחוררת ומערבבים עם פפרוני וסלאמי.
מערבבים את המוצרלה עם הידיים.
מרדדים את הבצק לתוך 2 אליפסות ארוכות. פורסים את חתיכות הקצה מהבצק כדי לחסוך לאחר כך כדי להפוך לחמי נקניק מיני.
מברישים את החלק העליון והתחתון של הבצק בשמן זית ומחלקים את תערובת הנקניק בין 2 כיכרות הלחם. מקפלים את הבצק כמו קלצונה ומחוררים לאורך הצדדים כדי לשחרר את האדים במזלג.
אופים עד חום בהיר על גבי, 20 עד 25 דקות.