קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סנדוויץ 'פורצ' טה אולימפי

סנדוויץ 'פורצ' טה אולימפי
זמן הכנת המתכון כ 48 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו כריך פורצ'טה איטלקי, כריך פורצ'טה פתוח עם תפוחים מקורמלים, ו כריך פורצ'טה עם בצל קרמל בלסמי, גבינת אסיאגו וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים, מלח, סוכר, עלי דפנה, פלפל, זרעי שומר, פתיתי צ ' ילה בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מגניב לטמפרטורת החדר. טבול את הבטן במי מלח ומקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז את מי מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
כפית 1/2 עד 3/4 פאונד נקניק איטלקי רופף של החיבה שלך במרכז הבטן.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
4
מגלגלים את הבטן בחוזקה סביב הנקניק וקושרים לצלי עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מחממים מחבת רחבה, כבדה או סיר רחב על אש בינונית גבוהה ומוסיפים כ-2 כפות שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים את הצלי פורצ ' טה במחבת לצרוב היטב על כל הצדדים, בראונינג באופן שווה. כאשר צלי צרוב, למקם אותו במחבת צלייה ואוהל רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד פורצ ' טה מגיע לטמפרטורה פנימית של 57°. להוציא מהתנור וקריר. צ ' יל ביסודיות במקרר לילה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
פרוס פורצ ' טה הצונן לעובי הרצוי.
10
פרוסות חום ב 1 או 2 אינץ ' של מרק עוף או בשר או מים מלוחים קלות, עד פרוסות מבושלים דרך, רך, וטעים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
מגישים על הלחם האהוב עליך ולהכין את עצמך לכריך פורצ ' טה בסדר. הערה: אם אתה מביא את הצלי עד 74°, אתה יכול לחתוך ולהגיש אותו כמנה עיקרית. פרוסות צוננות של פורצ ' טה יכול להיות גם מחבת צרוב בשומן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי