מנגל בסגנון סנטה מריה Tri-Tip עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1005 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם עגבניות שרי, פלפל, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. נסו בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, בסגנון סנטה מריה Tri-Tip, ו סנטה מריה סגנון Tri טיפ (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 כוסות צ ' יפס אלון אדום, ספוג במים לפחות 2 שעות, כגון המותג של Susy Q
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בקערה קטנה, מערבבים את השום המגורען, המלח והפלפלפל יחד ומשפשפים את כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
5
הכן גריל פחם לחום בינוני-גבוה ישיר ועקיף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוסיפים את הצ ' יפס כ -30 דקות לפני צולה את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
כוונו את התלת-עפעף מעל חום ישיר, צד-שומן כלפי מעלה, וצרוב עד להשחמה יפה, כ -10 דקות. הפוך וצרוב בצד השני.
8
הזז את הטרי-טיפ מעל אזור החום העקיף, כיסוי וגריל עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 130 מעלות F, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 15 דקות. חותכים את הבשר על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
מגישים עם סנטה מריה Pinquito שעועית להתענג, תבלין עגבניות ולחם צרפתי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
11
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב והשומן שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
13
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
14
מוסיפים את poblano ובצל לשומן בייקון במחבת ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים את השעועית וקותלי חזיר ומבשלים עד שהתחממו. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. לשים לתוך קערת הגשה העליון עם עלי כוסברה או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות שמן צמחי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מחממים את הגריל לחום ישיר גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
17
לזרוק את העגבניות עם שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לסל גריל. גריל, לזרוק פעם או פעמיים, עד חרוך מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
18
הסר את העגבניות לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
מוסיפים את הפטרוזיליה או כוסברה, שמן זית, רסק שום, צ ' ילי ובצל. מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
סטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
20
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
21
מחית את החמאה, השום וקצת מלח ופלפל במרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
22
מברשת את הצד לחתוך של הלחם בקלילות עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל הלחם, לחתוך בצד למטה, עד חום זהוב. תתהפך ותמשיך לבשל עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
23
הסר מן הגריל, למרוח עם חמאת שום לחתוך כל חצי ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
24
שים את החתיכות על מגש ולפזר עלי פטרוזיליה על החלק העליון.