ספגטי איטלקי עם בשר חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי איטלקי עם בשר חזיר. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 993 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. מתכון זה של Allrecipes יש 69 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך זיתים, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: נקניק איטלקי עם ספגטי, בשר איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי איטלקי מהיר.
הוראות
מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה.
בעוד ספגטי בישול, לחמם את 1 כף חמאה או מרגרינה במחבת גדולה.
מסננים ספגטי היטב, ומשלבים עם חזיר מטוגן ושום במחבת. מעל חום נמוך מאוד, מערבבים לאט את הגבינה, הביצים, הזיתים וחצי מהפטרוזיליה.
מוסיפים מלח וחמאה לפי הטעם ומפזרים פטרוזיליה שנותרה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.