ספגטי דלעת ושעועית
ספגטי דלעת & שעועית דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 573 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך פרמזן, דלעת, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ארבע שעועית ספגטי צ'ילי, בשר חזיר ושעועית מחבת ספגטי, ו ספגטי עם בולונז שעועית קנליני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את השמן בסיר, ואז מטגנים בצל במשך 8 דקות, עד מתרכך ופשוט מתחיל חום.
מוסיפים את השום והדלעת, ומטגנים במשך 5 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את העגבניות והמניות. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, עד שהדלעת רכה.
בינתיים, לבשל את הספגטי במחבת גדולה של מים רותחים על פי הוראות לארוז.
מוסיפים שעועית לרוטב, מבשלים 3-4 דקות, עד מחומם דרך, ולאחר מכן עונה.
מסננים ספגטי היטב, לחזור למחבת, ואז מערבבים ברוטב. מחלקים בין קערות הגשה, ואז מגישים מפוזר עם הגבינה.