ספגטי עוף עליון
עוף ספגטי העליון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חזה עוף עור עצמות, בצל ירוק, עגבניות ענבים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ספגטי העליון, סלט הספגטי העליון, ו סקווש ספגטי העליון.
הוראות
מניחים חזה עוף בשכבה אחת בתבנית אפייה משומנת קלות 13-x 9 אינץ'. למעלה באופן שווה עם בצל, פטריות, ועגבניות.
יוצקים רוטב באופן שווה על פני עוף וירקות.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 45 דקות.
הסר עוף וירקות מהתנור; תן לעמוד 10 דקות. עוף לגרוס באמצעות שני מזלגות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, ולנקז.
מערבבים תערובת עוף גרוסה וספגטי, זורק היטב. למעלה באופן שווה עם 1/2 גבינת פרמזן כוס.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו רוטב איטלקי Zesty קראפט.