ספגטי עם צ'וריסו ושקדים
ספגטי עם צ'וריסו ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, בצל, צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו ספגטי עם צ'וריסו ושקדים, כרוב ניצנים עם צ'וריסו, צימוקים ושקדים, ו עלי כרוב ניצנים עם צ'וריסו ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק, מים, יין, זעפרן, ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להפחית את החום ולשמור על רתיחה חשופה.
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז שום sauté עד זהב חיוור, על 30 שניות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
הוסף צ ' וריסו ו סאוטה עד חום זהוב, על 3 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר עם שום.
מוסיפים חמאה לסיר ובצל מוקפץ עד לזהב, כ -5 דקות, ואז מוסיפים פסטה וסוטא, שוברים פידואים עם כף עץ, עד לזהב, כ -4 דקות.
מוסיפים תערובת מרק ומבשלים, מכוסה, עד שכל הנוזל נספג, כ 6 דקות. מערבבים בחומוס, צ ' וריסו, שום, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים פסטה מפוזרת עם שקדים ומטפטף בשמן.