ספגטי שום אני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia, ו ספגטי מחסן ספגטי עם חמאת שום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב, מחממים את השמן ומוסיפים את השום, מבשלים אבל לא נותנים שום חום. מערבבים ברוטב עגבניות ואורגנו. כיסוי ומבשלים במשך כ -20 דקות.
רירית הרוטב הוא רותח, לבשל ספגטי לפי הוראות החבילה ולנקז.
יוצקים רוטב על ספגטי מבושל ומגישים.