קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות65
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקווש ממולא

סקווש ממולא
סקווש ממולא יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 10 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סלרי, אורז, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 93%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: דלורית אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם מותך גרוייר: שתי דרכים, דלורית אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם מותך גרוייר: שתי דרכים, ו סקווש ממולא.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חותכים 1 אינץ ' מהחלק העליון של כל דלעת בלוט וגורפים את הזרעים. אם יש צורך על מנת סקווש לשבת זקוף, לחתוך חלק קטן של התחתונה. שים 1 מתוך 4 חתיכות החמאה בחלל של כל דלעת. הניחו דלעת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית, משחימים את החזיר הטחון עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוציאים את הבשר מהתבנית, מוסיפים את שמן הזית ומקפיצים את הבצל, הסלרי והגזר עד שהם מתחילים להתרכך, בערך 7 עד 10 דקות. מתפיחים את התבנית עם היין הלבן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחזירים את החזיר לתבנית יחד עם האורז המבושל, התרד, הצנוברים, האורגנו והמלח והפלפל, לפי הטעם. ערבוב מתמיד, תערובת חום ביסודיות, כ 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורז מבושלאורז מבושל
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסירים מהאש. מחלקים את התערובת באופן שווה בין סקווש, העליון כל סקווש עם המכסה שלה ואופים במשך שעה 1 או עד סקווש הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים מיד.