סקווש מרק היורים
סקווש מרק היורים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המשקה שלך. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 40 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתאים ל-30 ומחירו 46 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך בייקון, פלפל, בשר סרטנים גושים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו מרק אפונה היורים, מרק אפונה צונן היורים, ו מרק אפונה צונן היורים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי מברזל יצוק מעל בינוני-גבוה למשך 5 דקות.
מוסיפים את החמאה, המרווה, הרוזמרין, שאלוט וקורט מלח, ומבשלים 5 דקות נוספות תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים חותכים את הצוואר הדק של הדלעת וחותכים לשניים (מסירים את הגבעול, אך משאירים לא קלופים).
חותכים את הנורה לתוך 4 רבעים.
מוציאים את הזרעים והבשר המחוספס ומוסיפים אותם לתנור ההולנדי. מבשלים עד ריחני וזהוב, כ 5 דקות. מתפיחים את התבנית עם היין הלבן ומאפשרים להפחית לכמה דקות. תערובת הזרעים צריכה להיראות עשירה וטעימה.
מוסיפים 2 כוסות מים וציר העוף ומקננים בסקווש, בצד הבשר כלפי מעלה (אתה אמור להיות מסוגל להתאים דלעת אחת בגודל נחמד כמעט בשכבה אחת). מכסים ומבשלים עד שהם רכים מאוד, כ-40 דקות.
לאחר הבישול, מצננים מעט, מסירים את הדלעת, גורפים את הבשר ומניחים בבלנדר חזק. מסננים את הנוזל דרך מסננת מתכת, לוחצים בעדינות על המוצקים כדי לחלץ את כל הטעם. מערבבים את המרק עם הדלעת עד לקבלת קרם מאוד, בערך 1 דקה מוצקה בגובה. נגבו את התנור ההולנדי והכניסו את המרק חזרה לתבנית.
מחממים בעדינות, ואז מערבבים פנימה את הווניל ממש לפני ההגשה. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מעל נתח קטן של נקניק חריף מבושל או גוש קטן של בשר סרטנים בכוס היורה. למעלה כל היורה עם טיפה של עירית קצוצה.